Vana piimasaal sai uue rentniku

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Mullu augustist Viljandi südames Tartu ja Lossi tänava ristmiku ääres tühjana seisnud äriruumid on leidnud rahvusvahelise kontserni näol uue kasutaja.


Möödujad on juba mõnda aega võinud uudistada, kuidas remondimehed viimati Admirali kasiino käsutuses olnud ruumides askeldavad, kuid mis laadi ettevõte sinna asub, väljast vaadates aimu ei saa. Selle kohta pole infot jõudnud ka linnavalitsusse ning isegi äripinna omanik Sirje Garnik ei osanud täpselt öelda, mida ruumid rendile võtnud Zepter Eesti seal tegema hakkab.

Zepteri Viljandimaa tegevjuht Maie Lään selgitas, et kunagi Longfordi pubi kasutuses olnud ruumides avatav esindus on pigem kontor, mitte pood, kuid soovijatel on võimalik sealt ka kaupa osta. Lääne jutu järgi toodab Zepter näiteks toiduvalmistamisnõusid, tolmuimejaid ja lampe, mille juures pööratakse erilist tähelepanu tervislikkusele.

Seni peamiselt otsemüügiga tegelnud Zepter on Lääne sõnul asunud tihendama esinduste võrku, sest paljudele inimestele ei meeldi, kui müügiesindaja nende koju tuleb.

«Asukoht Tartu ja Lossi tänava nurgal on väga hea, sest sealt sõidab palju autosid mööda ja nähakse, kus me oleme,» kiitis Lään kesklinna ärivõimalusi. «Teiseks tekib firma vastu usaldus, kui ta on südalinnas, mitte mõne kõrvalise maja viienda korruse koridori lõpus.»

Ettevõte loodab Viljandi esinduse avada mai lõpul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles