Linnumatk viib Aimlasse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Maala
Mihkel Maala Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval viib Eesti looduskaitse seltsi Viljandi osakonna linnuvaatlusretk huvilised Aimla looduskeskusesse, mille juht Mihkel Maala tutvustab neile metsalinde.


Kui varem välja kuulutatud plaani kohaselt pidid linnuvaatlejad 16. mail käima traditsioonilisel retkel Raudna karjääris, siis praeguseks on nende plaanid muutunud.

«Seekord kuulatakse metsalinde riigimetsa majandamise keskuse Aimla looduskeskuse juures,» teatas «Sakalale» keskuse juht Mihkel Maala, kes ka ise linnumatkadel osaleb. Tema selgitust mööda püüavad linnuvaatlejad oma retkedeks jõudumööda uusi radu leida.

Linnumatkal osalejad kogunevad pühapäeval kella seitsmeks Viljandi muuseumi ette, kust nad autodega Aimlasse sõidutatakse. Looduskeskuse juurest asutakse matkateele kell 7.30.

Mihkel Maala hinnangul on jalutuskäigu pikkus 3-4 kilomeetrit. «Kui tuju on hea ja linde palju, võime rohkemgi kõndida,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles