Viljandimaa seeniorid võtsid eduka aasta kokku

, spordiveteran
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kergejõustikuveteranide assotsiatsiooni hooaja lõpetamisel tunnustati eri vanuserühmade aasta parimaid ning nende seas oli neli Viljandi spordiveteranide koondise liiget, kes saavutasid kõrgeid kohti rahvusvahelistel võistlustel.
Eesti kergejõustikuveteranide assotsiatsiooni hooaja lõpetamisel tunnustati eri vanuserühmade aasta parimaid ning nende seas oli neli Viljandi spordiveteranide koondise liiget, kes saavutasid kõrgeid kohti rahvusvahelistel võistlustel. Foto: Aivar Hommik

Eesti kergejõustikuveteranide assotsiatsioon tegi nädala eest Põltsamaal korraldatud pidulikul koosviibimisel kokkuvõtteid möödunud võistlushooajast. Viljandimaa kergejõustikuveteranidel on taas põhjust rõõmu tunda.

Eri vanuseklasside parima valimisel osutus valituks neli Viljandimaa veteransportlast: Hilja Bakhoff (vanuseklass N-85), Arvo Nurm (M-65), Aivar Hommik (M-45) ja Aave Hommik (N35).

Parima valimisel on määrav rahvusvahelistel tiitlivõistlustel saavutatud koht. Tänavu oli neid kalendris kolm: maailmameistrivõistlused Porto Alegres, maailmamängud Torinos ja Euroopa meistrivõistlused San Sebastianis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles