Linn läheb lindude vastu uude lahingusse

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsus on tellinud varesepesade eemaldamise linna kinnistule jäävatelt puudelt. Erakinnistu omanikud peavad kõnealuse töö ise organiseerima, linn annab selleks loa. Fotol varesepesad Põhja puiestee ja Kagu tänava majade vahel.
Viljandi linnavalitsus on tellinud varesepesade eemaldamise linna kinnistule jäävatelt puudelt. Erakinnistu omanikud peavad kõnealuse töö ise organiseerima, linn annab selleks loa. Fotol varesepesad Põhja puiestee ja Kagu tänava majade vahel. Foto: Aivar Aotäht

Aastaid vahelduva eduga vareseid ja hakke tõrjunud Viljandi linnavõim kavandab uusi plaane ning ootab appi vabatahtlikke.

Linnavalitsus on välja töötanud künnivareste, hallvareste ja hakkide ohjeldamise kava ning kinnitas selle esmaspäevasel istungil. Suleliste talitsemiseks astutakse esimesed sammud juba lõppeval aastal, sobivate ilmaolude puhul alustatakse järgmisel nädalal.

Majandusameti keskkonnaspetsialist Inga Nõmmik ütles, et teema tõusis taas päevakorrale linlaste endi initsiatiivil, sest lärmakad hakid ja varesed ei anna asu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles