Gümnaasiumis räägiti popkultuurist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika suursaatkonna pressi- ja kultuuriaseatašee Alison Davis veendus hiljuti, et Viljandi gümnasistide teadmised ameerika popkultuurist on väga head.
Ameerika suursaatkonna pressi- ja kultuuriaseatašee Alison Davis veendus hiljuti, et Viljandi gümnasistide teadmised ameerika popkultuurist on väga head. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ameerika suursaatkonna pressi- ja kultuuriaseatašee Alison Davis pidas eile pärastlõunal Viljandi gümnaasiumis loengu USA popkultuurist.

«Ameerika popkultuur on maailmas üldtuntud, tegemist on kahtlemata lõbusa ja meelelahutusliku nähtusega, aga see on meie ajaloo ja traditsioonidega väga tugevalt läbi põimunud ning näitab seda, kes ameeriklased rahvusena õieti on,» alustas Alison Davis loengut. «Popkultuur peegeldub Ameerika ajaloost vastu ning näitab ühtlasi seda, kuidas ühiskond on aastakümnete jooksul muutunud.»

Ettekanne hakkas pihta möödunud sajandi viiekümnendatest aastatest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles