Linnapea erakonna amneesia

, Viljandi linnavalitsuse endine liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edukatel Viljandi ärimeestel pole üldiselt kombeks oma kodulinna võimuorganites toimetada. Tauno Tuula on läbi aastate olnud üks erandeid.
Edukatel Viljandi ärimeestel pole üldiselt kombeks oma kodulinna võimuorganites toimetada. Tauno Tuula on läbi aastate olnud üks erandeid. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

VILJANDI LINNAPEA erakonnal on mälukaotus või mõtleb Sakala ise välja hüüdlauseid, millega süüdistatakse eelmist linnavalitsust. Kuidas muidu seletada kirjutisi nagu «Uus linnavõim leidis Oja tee heaks raha» (vaata 21. novembri Sakalat – toimetus), «Võim tunnistab viga, kuid ei rutta seda heastama» (27. november) ja «Julgemalt trahvida!» (3. detsember).

Tundub, et kaheksa aastat võimul olnud Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) on unustanud, et tema ise ongi eelmine linnavalitsus. Kui ta mäletaks, et oli võimul ka enne praegust perioodi, ütleks ta välja, et raha oli tema enda osalusel tehtud eelarves olemas ja seda lihtsalt paigutati ringi nii, et mingisuguse eelmise eelistuse asemel peetakse nüüd Oja teed paremaks.

Üleüldse on imelik lugeda, et nüüdne linnavalitsus on hakanud raha «leidma». Vanasti pidi seda ikka teenima või ootama, et linnakodanikud teeniksid ja makse maksaksid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles