Noored maadlejad näitasid täiskasvanutele eeskuju

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavusel Martin Kleini mälestusvõistlusel hoidsid korraldaja, maadlusklubi Tulevik lippu kõrgel noorteklassi sportlased, kes teenisid hulga auhinnalisi kohti. Pildil on Jan Villem Jamnes (punases), kes tuli oma kaalukategoorias kolmandaks.
Tänavusel Martin Kleini mälestusvõistlusel hoidsid korraldaja, maadlusklubi Tulevik lippu kõrgel noorteklassi sportlased, kes teenisid hulga auhinnalisi kohti. Pildil on Jan Villem Jamnes (punases), kes tuli oma kaalukategoorias kolmandaks. Foto: Valdeko Kalma

Pühapäeval sai Viljandis 51. korda teoks üks Eesti pikemate traditsioonidega vabamaadlusvõistlusi, olümpiasangar Martin Kleini mälestuseks peetav turniir.

Tänavu olid eestlastele konkurentsi pakkumas Läti ja Leedu sportlased, kokku oli osalejaid 96.

Noorteturniiril olid edukad Viljandi spordikooli õpilased. Kehakaalus alla 50 kg näitas taas oma tugevust üks meie praegusi edukamaid noori Kevin Ervald. Ta suutis eelringid ja poolfinaali läbida puhtalt, loovutamata vastastele ainsatki tehnilist punkti ja võttes kõigis kohtumistes kiire seljavõidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles