Pilistveret raputasid trummid ja liitumisteema

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carl Heinrich Pruuni ja Laura Priivitsa etteaste algas rahvatantsuga, ent läks sujuvalt üle hiphopiks ja break-tantsuks ning pani rõkkama nii vanad kui noored.
Carl Heinrich Pruuni ja Laura Priivitsa etteaste algas rahvatantsuga, ent läks sujuvalt üle hiphopiks ja break-tantsuks ning pani rõkkama nii vanad kui noored. Foto: Pilistvere kogudus

Laupäeval Pilistvere rahvamajas peetud kihelkonnapäeval oli arvukalt osalejaid ja publikut. Iseäranis populaarseks kujunesid hiphopi ja break-tantsuga põimitud noorte esinemine ning oksjon.

Tavakohaselt oli Pilistvere kihelkonda kuuluval neljal omavalitsusel – Võhmal, Kõol, Imaverel ja Türi valla Kabala osal – täita 15–20-minutiline kultuuriprogramm. Üles astusid kaheksa rahvatantsurühma ning Pilistvere pillimehed ja laulukollektiivid.

«Esinejaid oli tänavu rohkem kui 120 ja publikut oli samuti palju, nii et nappis istekohti,» sõnas Kõo valla kultuuritöötaja Katre Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles