Algas Eesti aasta sportlase valimine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu pälvisid kõrgeimad tunnustused ja Kristjani-nimelised auhinnad maadleja Heiki Nabi ja ujuja Triin Aljand.
Mullu pälvisid kõrgeimad tunnustused ja Kristjani-nimelised auhinnad maadleja Heiki Nabi ja ujuja Triin Aljand. Foto: Peeter Langovits

Spordisõbrad saavad 20. detsembrini osaleda Eesti 2013. aasta nais- ja meessportlase, võistkonna ja treeneri valimises.

Aasta edukamad selgitatakse välja rahvahääletuse, ajakirjanike ning spordialaliitude häälte põhjal. Spordisõbrad saavad oma valiku teha Eesti olümpiakomitee koduleheküljel.

Laureaadid kuulutatakse välja 27. detsembril Nokia kontserdimajas galaõhtul «Spordiaasta tähed 2013».

Eestis on aasta sportlasi valitud 80 aastat. Esimeseks aasta sportlaseks valiti 1933. aastal kaugushüppaja Nikolai Küttis. 1955. aastast on parimate valimine olnud järjepidev traditsioon, mida on aja jooksul täiustatud: 1967. aastast valitakse eraldi aasta mees- ja naissportlast, 1969. aastal lisandus aasta võiskond ning 1988. aastal treener.

Mullu pälvisid kõrgeimad tunnustused ja Kristjani-nimelised auhinnad maadleja Heiki Nabi, ujuja Triin Aljand, Eesti sõudmise paarisaeruline neljapaat ning maadlustreener Henn Põlluste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles