Segane võlg ei lase arendajal uhket vanalinna maja osta

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raekoja vastas asuv tühi hoone on muutunud möödujatele ohtlikuks. Et sel omanikku pole, tellis linnavalitsus eelmisel nädalal oma kulul kohale ehitusmehed, kes eemaldasid maja fassaadilt lahtisi kive.
Raekoja vastas asuv tühi hoone on muutunud möödujatele ohtlikuks. Et sel omanikku pole, tellis linnavalitsus eelmisel nädalal oma kulul kohale ehitusmehed, kes eemaldasid maja fassaadilt lahtisi kive. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kunagist kultuuriakadeemia peahoonet müüv maakler on veendunud, et majale leiduks kohe ostja, kui hoone kohal ei ripuks ühe Tallinna ettevõtte laenukohustust, mille täpne suurus pole selge.

Juba peaaegu aasta aega kohtutäituri abilisena Viljandi vanalinnas Laidoneri platsi ääres seisvale endisele kultuurikooli hoonele ostjat otsiv Pindi Kinnisvarabüroo maakler Siirius Sikka on leidnud inimese, kes sooviks seda endale saada. Ostja kavatseb rajada sinna eksklusiivsed korterid ning Sikka on veendunud, et kaup saaks tehtud kohe, kui maja kohal ei lasuks kahtlast võlanõuet.

Võlausaldaja tahab 115 000 eurot

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles