Uue lauluväljaku tuleproov

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesknädalal andsid töömehed viimast lihvi lauluväljaku kõige pühamale kohale, peotule alusele, mille kõhtu mahub kuus suuremat sorti gaasiballooni. Nendega saab leeke toita terve ööpäeva.
Kesknädalal andsid töömehed viimast lihvi lauluväljaku kõige pühamale kohale, peotule alusele, mille kõhtu mahub kuus suuremat sorti gaasiballooni. Nendega saab leeke toita terve ööpäeva. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sakala palus kolmapäeval kõleda sügisilma kiuste muusikakooli direktori Tonio Tamra ja tantsuõpetaja Vaike Rajaste Viljandi uuele lauluväljakule tillukesele improviseeritud laulu- ja tantsupeoga tuleproovile.

Nii Tamral kui Rajastel on suviste maakondlike rahvakultuuripidude korraldamises suured kogemused ning praegugi on nad ametis lauljate ja tantsijate ühise esinemise pidepunktide visandamisega. Mõlemad on veendunud, et järgmisest peost kujuneb erakordne sündmus, sest aastakümneid hellitatud unistus väärikast esinemiskohast on lõpuks teoks saanud.

Seni vaeslapse kombel lossimägede, spordihoone ja jalgpalliplatside vahet pendeldanud tantsijate käsutuses on nüüd spetsiaalne ala, millele saavad vaatajad pilku heita korraga kahest küljest. Lauljail aga pole enam põhjust vihmase ilma korral noodiraamatute vettimist karta, sest lava astmestik on terves ulatuses katuse all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles