Pehme sügis on aidanud vältida rehvivahetajate tunglemist

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis Tartu tänava alguse diagonaalsetel parkimiskohtadel seisis eile kella 14.30 paiku 29 autot, millest kaks – nagu ka see Nissan Murano – olid veel suverehvidega.
Viljandis Tartu tänava alguse diagonaalsetel parkimiskohtadel seisis eile kella 14.30 paiku 29 autot, millest kaks – nagu ka see Nissan Murano – olid veel suverehvidega. Foto: Aivar Aotäht

Sügis pole talviseid üllatusi pakkunud ja seega on enamik autojuhte jõudnud õigeks ajaks oma neljarattalisel sõbral suvised käimad talviste vastu vahetada.

Vana-Võidu autokeskuse tütarettevõtte Saksa Rehvid tegevjuht Indrek Karus hindas, et ehk vaid viis protsenti autojuhte pole talihooajale sobilikke rehve alla pannud. Tema sõnul on nende hulgas nii suverehvidega liiklejaid kui neid, kelle masina talverehvid on liiga kulunud.

Karus ütles, et esimesed autojuhid lasevad talverehvid alla panna 10. oktoobri paiku, mil on endast märku andnud esimesed öökülmad ning taevast langenud veidi tahkeid sademeid. Teised ootavad, kuni olud talvisemaks lähevad või saabub nõutav tärmin ehk 1. detsember.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles