Jäähalli omanikud tahavad kohustusi vähendada

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sihtasutuse Viljandi Jäähall juhatuse liige Aivar Talvet tunnistas, et linnaga sõlmitud lepingut pole sihtasutus kunagi täita suutnud. Kokkuleppe kohaselt peaks väljakul juba kaks kuud jää olema, kuid seda hakatakse nädala jooksul alles valama.
Sihtasutuse Viljandi Jäähall juhatuse liige Aivar Talvet tunnistas, et linnaga sõlmitud lepingut pole sihtasutus kunagi täita suutnud. Kokkuleppe kohaselt peaks väljakul juba kaks kuud jää olema, kuid seda hakatakse nädala jooksul alles valama. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi jäähalli omanikud on pöördunud linnajuhtide poole palvega muuta lepingut, mille kohaselt peaks jääväljakul olema seinad ja see tuleks avada oktoobris.

Jääväljakut pole tegelikult kunagi oktoobris avatud, rekord on olnud 26. november. Seekord loodavad halli omanikud jõuda jää valmistamiseni selle nädala lõpul ning avada platsi uisutajatele järgmise nädalal lõpul.

2000 eurot nädalas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles