Külastusmäng teeb vabaühendused nähtavamaks

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval näitas Kaitseliit Vabaduse platsil oma masinad, et end linnarahvale tutvustada. Suuremad huvilised uudistasid relvi nii seest- kui väljastpoolt oma silmaga.
Esmaspäeval näitas Kaitseliit Vabaduse platsil oma masinad, et end linnarahvale tutvustada. Suuremad huvilised uudistasid relvi nii seest- kui väljastpoolt oma silmaga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval võis Viljandis Vabaduse platsil näha Kaitseliidu relvi ja masinaid. See oli üks esimesi üritusi, millega algas neljanda detsembrini kestev külastusmäng, mis pakub võimalust Tipus matkata või hoopis Abja-Paluojal kamajahu teha.

Kodanikuühendused ootavad külastusmängu ajal huvilisi, et näidata, mida põnevat, harivat ja ühiskonnale kasulikku nad teevad. Naiskodukaitse Sakala ringkonna esinaine Tiina Ott tõdes, et maavalitsuse ees oleks võinud relvi näidata pigem nädalavahetusel, sest siis liigub linnas rohkem rahvast, aga ka esmaspäevane üritus ei läinud luhta: kohapeal pani end kirja ligi 70 osalejat, uudistajaid oli rohkemgi.

Ott sõnas, et naiskodukaitsjad sattusid ühisnädalal osalema tänu kutsele ning kasutasid head võimalust, et oma tegevust linnarahvale tutvustada. Samamoodi osaleb ühisnädalal veel hulk kodanikeühendusi. Nii näiteks said huvilised esmaspäeval lisaks rohelistele masinatele lähemalt tutvust teha sugupuu-uurimisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles