Politseinikud pidasid liiklustalguid

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi politseinikud Einar Veeremäe ja Merit Jänts mõõtsid eile päeval Viljandis Raua tänaval kiirust. Esimese paarikümne minutiga nad ühtegi patustajat ei tabanud.
Viljandi politseinikud Einar Veeremäe ja Merit Jänts mõõtsid eile päeval Viljandis Raua tänaval kiirust. Esimese paarikümne minutiga nad ühtegi patustajat ei tabanud. Foto: Karl-Eduard Salumäe / Sakala

Eile korraldas politsei- ja piirivalveamet üle-eestilised liiklustalgud, mille käigus kontrolliti liiklust neis paigus, kus inimeste teatel tuleb ette ohtlikke olukordi.

Viljandimaalt oli talgutele eelnenud nädalase kampaania ajal laekunud viis teadet. Kiirust soovitati mõõta Viiratsis Verilaske teel ning Viljandis Raua tänaval, Valuoja puiesteel, Jakobsoni ja Lääne tänaval ning Paala teel. Viljandis Koidu tänaval tekitavad ühe teate kohaselt muret keelatud kohas parkivad autod, Karksist laekus aga teade, et ühe autotöökoja ümber kiputakse numbrimärkideta autodega sõitma. Ühtlasi juhiti tähelepanu jalakäijate liikumisvõimalustele Viljandis siis, kui ilm on vihmane või lumine.

Lõuna prefektuuri Viljandi politseiosakonna juht Alvar Pähkel tõdes, et kampaaniast osavõtt võinuks Viljandimaal suurem olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles