Lapsed jooksid võidu ümber järve

, klubi Joosu juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mikk Mihkel Vaabel

53. laste Paala järve jooks kujunes kõigi aegade osavõtjaterohkeimaks: selle lõpetas 521 last, nende seas 174 tillujooksul osalenud mudilast.


Senine rekord 502 osalejat pärines eelmise aasta kevadest. Tillude eelmine rekord 134 püstitati samal ajal. Enne seda oli enam kui 25-aastase ajalooga üritus näidanud kahanemise tendentsi.

Tänavune suur osalejate arv ajas korraldajad veidi kimbatusse ning osa vanemaid poisse jäi kleepsust ilma. Selle saab kätte alates neljapäevast spordihoone valvelauast.

Jooksjate arvu rekord küll purustati, kuid rajarekordid jäid seekord püsima.
Alates kuueaastastest lastest tulid võitjaks Jane Roosimägi ja Kevin Kaares, Jaanika Roosimägi ja Mihkel Lõpp, Liis Grete Atonen ja Karl Rudolf Org, Laura Laagus ja Robin Ruus, Marit Tõnisson ja Renee Razumov, Loora Orav ja Vahur Mäe ning Merili Sammel ja Sven Erik Kippasto.

Oma varasemaid võite kordasid Marit Tõnisson — 8 võitu, Merili Sammel — 7 võitu, Vahur Mäe ja Karl Rudolf Org — 6 võitu, Sven Erik Kippasto — 5 võitu, Laura Laagus, Jaanika Roosimägi ja Mihkel Lõpp — 3 võitu ning Liis Grete Atonen, Robin Ruus ja Renee Razumov — 2 võitu. Võitude arvu rekord kuulub Anneliis Vahtramäele: tema on olnud võidukas 12 korda.

Jooksu protokoll asub siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles