Männimäel alustab tööd kebabikiosk

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Oja näitab kioskit, kust järgmisel nädalal hakatakse kebabi ja karastusjooke müüma.
Rainer Oja näitab kioskit, kust järgmisel nädalal hakatakse kebabi ja karastusjooke müüma. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sellel nädalal hakkab Männimäel endise Eliise kaubamaja ees platsil tegutsema kiosk, kust saab kehakinnituseks osta kebabi ja karastusjooke. Osaühingu Inverco Ehitus eestvedaja Rainer Oja sõnutsi avatakse toidukoht tõenäoliselt neljapäeval.


«Hakkame pakkuma rullkebabi, kebabipraadi ja grill­burgerit,» loetles Oja. «Toidud on sellised, nagu Vismet omal ajal pakkus.»

Plaan selline toidukoht Viljandisse luua tekkis Oja jutu järgi seetõttu, et Viljandis ei ole võimalik kebabi osta. «Vaid Bangalos vist on kebab menüüs olnud,» lausus ettevõtja.
Männimäele on kavas kauplema jääda püsivalt. Kui suvel on linna ümbruses
mõni väliüritus, sõidutatakse kiosk Oja sõnutsi ka sinna.

Esialgu oli mõttes kebabikiosk bussijaama juurde paigutada, kuid sealsel platsil ei olnud võimalik voolu saada.

Männimäel hot dog’e müüvat Statoili ja pitsakohaga Selverit Rainer Oja suurteks konkurentideks ei pea. «Seal ju kebabi ei pakuta,» põhjendas ta.

Hinnakirja kujundades jälgitakse Oja sõnul teiste Viljandi toidukohtade hindu. «Oluliselt kallimad meil hinnad ei tule,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles