Tihe nädalalõpp kulmineerus väärt hõbemedaliga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Judokate võistlusrohke nädalalõpp andis Kristel Naelsole kaks hõbedat ja pronksi. Nüüdsest on veel noorteklassi kuuluva sportlase kollektsioonis ka üks Eesti täiskasvanute absoluutkaalu medal.
Judokate võistlusrohke nädalalõpp andis Kristel Naelsole kaks hõbedat ja pronksi. Nüüdsest on veel noorteklassi kuuluva sportlase kollektsioonis ka üks Eesti täiskasvanute absoluutkaalu medal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti judokate võistlustihe nädalavahetus Tartus päädis viljandlastele korraliku medalisaagiga, mille hulgas oli väärtuslikem noorteklassi kuuluva Kristel Naelso hõbe täiskasvanute absoluutkaalu meistrivõistlustelt.

Laupäeval ja pühapäeval asetleidnud võistlused olid pühendatud treener Kaimu Keeraku mälestusele. Laupäeval võtsid mõõtu lapsed ja noored, pühapäeval täiskasvanud. Nädalavahetus kulmineerus Eesti absoluutkaalu meistrivõistlustega.

Viljandi treener Viljar Kannel oli korraldajatega päri: tugeva tasemega mälestusturniir oli üks Baltimaade esinduslikumaid mõõduvõtte. Ta nentis, et üheksa riigi sportlaste osavõtul peetud võistlustel polnud eestlastel poodiumile just kuigi palju asja. Seda kõrgemalt hindas ta oma hoolealuste eri arvestustes teenitud kaht kuld-, nelja hõbe- ja nelja pronksmedalit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles