Kõolane küpsetas võistlustel Eesti ühe parema leiva

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Kõo vallas Koksvere külas elav Liisi Volt pääses seitsme parema leivaküpsetaja seas «Leiburi leivateo» finaali, mis peeti üleeile Tallinnas.

Leiburi korraldatud võistluse reeglite järgi anti välja ainult esikoht ning selle pälvis Jõhvi haridustöötaja Eha Karus oma hommikusöögileivaga. Võiduleiva võtab Leibur järgmise aasta algul tootmisesse.

Liisi Voldi küpsetatud suhkruvaba rukkileiva kohta ütles žürii liige, ajakirja Oma Maitse peatoimetaja Monika Kelle, et tema polnud magusaineta leiba varem proovinud ja seepärast kahtles ta selle maitseomadustes.

Märksõnad

Tagasi üles