Õpilased otsisid ametit operatsioonilaualt

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljud abituriendid said tõuke minna õppima meditsiini sügisel olnud töövarjupäeval. Need noored jälgisid sügisel kirurgide tööd.
Paljud abituriendid said tõuke minna õppima meditsiini sügisel olnud töövarjupäeval. Need noored jälgisid sügisel kirurgide tööd. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile käisid kooliõpilased juba üheksandat aastat töövarjuks. Traditsiooniliselt oli palju töövarje Viljandi haiglas, iseäranis kirurgiakliinikus. Oli aga ka neid noori, kes seirasid lennukipilooti ja mükoloogi.

«Põhimõtteliselt saab haiglas igale poole varjuks tulla, kõik on töötajatega läbirääkimise küsimus,» lausus Viljandi haigla kommunikatsioonijuht Krista Valdvee.

Eile oli haiglas endale meelepärase ametiga tutvumas julgelt üle 20 õpilase. Peale oma maakonna noorte uudistasid kirugi tegemisi veel kaks Tõrva gümnasisti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles