Kas koletisnukuks kehastunud tegelane, parafiinist uisuväli või lihtsalt batuut?

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novembri algul tähistas Annika Kirsimäe oma tütre esimese eluaasta täitumist kodust mõne kilomeetri kaugusel Uusna külamajas, kus Mulgimadin alates sellest sügisest laste sünnipäevapidusid korraldab. Edaspidi plaanib batuute ja muid atraktsioone rentiv firma jääda paiksemaks: ta leidis Viiratsisse ruumid, mida hakkas remontima ja sisustama, nii et seal saaksid tulevikus külalisi võõrustada kuni 15-aastased lapsed.
KETLIN BELJAEV
Novembri algul tähistas Annika Kirsimäe oma tütre esimese eluaasta täitumist kodust mõne kilomeetri kaugusel Uusna külamajas, kus Mulgimadin alates sellest sügisest laste sünnipäevapidusid korraldab. Edaspidi plaanib batuute ja muid atraktsioone rentiv firma jääda paiksemaks: ta leidis Viiratsisse ruumid, mida hakkas remontima ja sisustama, nii et seal saaksid tulevikus külalisi võõrustada kuni 15-aastased lapsed. KETLIN BELJAEV Foto: Ketlin Beljaev / Sakala

Kui soojal ajal on laste sünnipäevadel vaat et kohustuslik element koduaeda tellitud batuut, siis ilma külmenedes kolivad peod järjest sagedamini rendiruumidesse, kus pole vähem tähtis, et saaks hüpata või muul moel lõbusalt aega veeta.

Minu lapsepõlves piisas vägeva sünnipäevapeo püstipanekuks kausitäiest kartulisalatist ja viineritest. Tänapäeval ootavad lapsed lisaks söögile ka tsirkust. Kes just klouni kohale kutsuda ei taha, otsib teisi võimalusi, kuidas see päev eriliseks muuta.

Koduseinte vahelt rendiruumidesse pagemise juures on vanematel enamasti ka oma huvid mängus: esiteks ei pea siis laste lõbustamiseks ise pea peal seisma ega muid trikke tegema ning teiseks ootavad kingitustega koju naastes ees korras toad või vähemalt mitte selline maavärinajärgset kaost meenutav vaatepilt, mida lapsed üheskoos tekitada suudavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles