Ühe prügilasu lugu ehk Kuidas ehitusjäätmed võõrale krundile said

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval koristasid ehitusfirma Arelate töömehed Raua tänav 14 krundilt ehitusprahti, mille nad ise sinna ekslikult maha valanud olid.
Esmaspäeval koristasid ehitusfirma Arelate töömehed Raua tänav 14 krundilt ehitusprahti, mille nad ise sinna ekslikult maha valanud olid. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandis Raua tänava krundile omaniku teadmata ehitusprahti vedanud mehed on teada ja nad on praeguseks oma teo heastanud, loos on aga endiselt nii mõndagi segast.

On esmaspäeva pärastlõuna. Pikemat aega välismaal olnud Viljandi ettevõtja Raul Alliksaare abiline Hillart Mirka on tulnud Raua tänavale oma silmaga vaatama, mida ja kuhu täpselt ehitusfirma Arelate töömehed läinud nädalal veoautolt maha kallasid. Sama firma mehed laadivad parasjagu prahti uuesti autole, et see prügimäele viia. Töö on lõpukorral.

Mirkale ei meeldi vaatepilt, mis talle avaneb. «See praht on tõesti Lossi 35-st,» nendib ta mõru näoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles