Jaani kirikus kõlasid taas päikeselaulud

, üks konkursi korraldajaid
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidulaulu aitasid Marleen Kuusikul (vasakult) ette kanda Hanna Anett Peiel tšellol ning Hanna-Stiina Tornius ja Katrina Merily Reimand viiulil.
Võidulaulu aitasid Marleen Kuusikul (vasakult) ette kanda Hanna Anett Peiel tšellol ning Hanna-Stiina Tornius ja Katrina Merily Reimand viiulil. Foto: Silvia Murro

Nagu juba tavaks on saanud, kutsus Viljandi Jaani kogudus ka sel sügisel lapsi ja noori laule kirjutama ja neid esitama.

Jaani kiriku kaitsepühakule Frantsiskusele pühendatud omaloominguliste laulude konkursist «Päikeselaul 2013» võttis 9. novembril osa 20 noort autorit kokku 22 lauluga. Osalejad jagati viide vanuserühma, alates esimese klassi õpilastest kuni 25-aastaste noorteni.

Eelmistel kordadel oli latt päris kõrgele tõstetud, aga ka seekord võis rõõmustada hoole ja pühendumisega loodud laulude üle. Konkursi tingimused nägid ette, et laul peab olema eesti keeles ja nii sõnad kui viis peavad olema omalooming.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles