Viljandi suurfestivalid said võimsust juurde

Madis Järvekülg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock Rambi suure lava võimendamiseks on festivali peakorraldaja Juhan Nöpsi sõnul kasutatud kahte generaatorit.
Rock Rambi suure lava võimendamiseks on festivali peakorraldaja Juhan Nöpsi sõnul kasutatud kahte generaatorit. Foto: Liis Saar

Kui Viljandi lauluväljakul on uue alajaama toel suurürituste korraldamiseks piisavalt elektrivõimsust, siis lossimägedes peab endiselt generaatoreid kasutama.

«Nüüd on lauluväljakul võimsust piisavalt, et teha korralikku suurüritust,» kommenteeris linnapea ja pärimusmuusika festivali peakorraldaja Ando Kiviberg. Festivalile viidates lisas ta, et kui need võimalused rahuldavad festivali meeskonda, rahuldavad need kõiki teisi ammugi. «Meie oleme üks suuremaid heli- ja valgustehnika tarbijaid,» sõnas Kiviberg.

Pärimusmuusika keskuse haldusjuht Peedu Põld tõdes, et lauluväljakul on rohkem võimsust, kui oli enne. Lauluväljakule ja ühisgümnaasiumile elektri andmiseks ehitati möödunud aasta suvel Reinu tee ja Hariduse tänava ristmikule uus alajaam, mis katab ka suurürituste vajaduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles