Tervisekeskuse uue juhataja palgasumma sõltub tema turundusoskusest

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Holstre-Polli tervisekeskuse uue juhataja palk sõltub tulevastest kokkulepetest, määrab selle suures osas ilmselt asjaolu, kui edukalt ta suudab tervisekeskust majandada.
Kuigi Holstre-Polli tervisekeskuse uue juhataja palk sõltub tulevastest kokkulepetest, määrab selle suures osas ilmselt asjaolu, kui edukalt ta suudab tervisekeskust majandada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eilsega lõppes konkurss, millega Holstre-Polli tervisekeskus otsis endale taas kord juhatuse liiget. Tööle asuja peab arvesse võtma, et suur osa tema teenitavast palgast on otseselt seotud tema töö edukusega.

«See kõik on läbirääkimiste koht,» sõnas Holstre-Polli tervisekeskuse nõukogu esimees Loit Kivistik. «Päris tulemuspalka me talle maksma ei hakka. See sõltub kokkuleppest, mille saame uue juhatuse liikmega, kes hakkab juhataja kohuseid täitma.»

Senine Holstre-Polli tervisekeskuse juhatuse esimees Ene Saar märkis, et kui inimene kandideerib, näeb ta ilmselt ka võimalust turundamise kaudu suurendada tervisekeskuse tulu. «Ja see, kuidas siis juhatus otsustab, kas on mingi väike baaspalk ja kõik ülejäänud sõltub töö tulemusest, on praegu veel lahtine,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles