Tulevik võitis esimese üleminekumängu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik peab oma Premium-liiga avakohtumise Tallinnas FC Floraga, 14. märtsil astub meeskond teise vooru kohutmiseks koduväljakule.
Viljandi Tulevik peab oma Premium-liiga avakohtumise Tallinnas FC Floraga, 14. märtsil astub meeskond teise vooru kohutmiseks koduväljakule. Foto: Janica Sepp

Viljandi JK Tuleviku meeskond alustas võitlust meistrivõistluste esiliigasse püsimajäämise pärast pühapäeval võõral väljakul 4:1 võiduga Sillamäe Kalevi teise üle.

Järgmiseks hooajaks tagab endale meistrivõistluste esiliiga tugevamas seltskonnas koha see võistkond, kes on edukam kahe mängu kokkuvõttes. Teist korda on samad meeskonnad vastamisi laupäeval kell 13 Viljandi kunstmuruväljakul.

JK Tuleviku mängiva treeneri Raiko Mutle selgitust mööda mängis meeskond Sillamäel aktiivselt ja ründavalt ning sellest tulenevalt ka vastase väravale ohtlikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles