Tennisist Saara Orav oli tubli nii Tartus kui kodus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti noorte tennise grand prix’ sarja kuuluval alla 14-aastaste tütarlaste turniiril möödunud nädalavahetusel Viljandis võidutses Maria Lota Kaul Tallinnast, edukaima kohaliku mängijana jõudis Saara Orav poolfinaali.

Nädal varem Tartus asetleidnud sama sarja alla 12-aastaste mõõduvõtul võidutsenud Saara Orav oli koduhallis 32 osalejaga võistlusel võidukas kolmes esimeses matšis. Avaringis alistas ta 6:0 ja 6:1 Gloria Hubani, teises 6:2 ja 6:3 Yvonne Pärna ning veerandfinaalis 6:1 ja 6:0 Kärt-Triin Laaguse. Võistluse poolfinaal viis Saara Orava vastamisi esimese asetusega Anette Mäeltiga. Viljandlannale hästi, 6:3 setivõiduga alanud kohtumine lõppes siiski 2:6 ja 3:6 allajäämisega.

Turniiri finaalis olid vastamisi Tallinnast pärit piigad. Kahes setis ühesuguse 6:4 tulemusega võitis Viljandi turniiri Maria Lota Kaul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles