Ugala teatri direktor pani lahkumisavalduse lauale

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiti Pakk tuli Ugalasse napilt aasta tagasi. Tema sõnul on see aeg olnud piisav järeldamaks, kas ta on õige inimene seda tööd tegema või mitte.
Heiti Pakk tuli Ugalasse napilt aasta tagasi. Tema sõnul on see aeg olnud piisav järeldamaks, kas ta on õige inimene seda tööd tegema või mitte. Foto: Elmo Riig / Sakala

Napilt aasta tagasi Ugala direktoriks asunud Heiti Pakk teatas viimasel asutuse nõukogu koosolekul, et kavatseb detsembri lõpul ametist lahkuda.

Pakk nimetas taandumissoovi esmaseks ajendiks seda, et pole oma töö tulemustega rahul. «Aasta on paras katseaeg. Need eesmärgid, mille ma endale Viljandisse tulles seadsin, ei ole täitunud. Ongi kõik,» põhjendas ta.

Ugala nõukogu esimees Kalle Jents kinnitas, et teater ei ole Paku juhtimisel suutnud loodetud mahus tulu teenida. Ühtlasi olevat tegevjuht andnud mõista, et ei pea end inimeseks, kes sobiks rinda pistma mahuka remondiga, mis kultuuriministeeriumi hiljutise otsuse kohaselt Ugalal ees seisab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles