Pilistvere laulja särab Tampere lavalaudadel

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtuti enne etendust muutub Ele Millistfer muusikalis «Hüljatud» Fantine’iks. See tegelane on laval viies stseenis: vabrik, soololaul, prostituudiks langemine ja arreteerimine, surm ning ilmumine viirastusena.
Õhtuti enne etendust muutub Ele Millistfer muusikalis «Hüljatud» Fantine’iks. See tegelane on laval viies stseenis: vabrik, soololaul, prostituudiks langemine ja arreteerimine, surm ning ilmumine viirastusena. Foto: Pilistvere kogudus

Mitu aastat Viljandi lastemuusikakooli lauluõpetaja ja Pilistvere noortekoori juhendajana tegutsenud Ele Millistfer astub septembrist aprillini üles Tampere teatris etenduvas muusikalis «Les Misérables» ehk «Hüljatud».

Just Fantine’i kehastava Ele Millistferi pildiga hiigelplakatid on Tamperes rahvast teatrisaali meelitatud. Tema on aga üks kolmest eestlasest, kes on selle muusikaliga seotud: Enjolrasi mängib Lauri Liiv ning dirigendikeppi hoiab Erki Pehk.

See osa on Millistferile omalaadne deja vu: 2001. aastal alustas ta Tallinna linnahallis etendunud «Hüljatutes» oma muusikalikarjääri. Toona saavutas ta kuulsa Rootsi lavastaja Georg Malviusega hea klapi, osales veel mitmes tema suurprojektis ning mängis rahvusvahelise seltskonnaga muusikalis «Hair» Saksamaal, Rootsis ja Taanis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles