Suvine vastuvõtt ei andnud tulemust

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel ametis olnud linnapea Loit Kivistik (vasakul) ja volikogu esimees 
Tarmo Loodus kandsid külalisi tervitades ja Minihansa ideed tutvustades hansaajale omaseid lopsakaid kostüüme.
Suvel ametis olnud linnapea Loit Kivistik (vasakul) ja volikogu esimees Tarmo Loodus kandsid külalisi tervitades ja Minihansa ideed tutvustades hansaajale omaseid lopsakaid kostüüme. Foto: Rannar Raba

Minihansa teemapargi rajamine Viljandi Valuoja orgu jooksis liiva hoolimata sellest, et suvel oli linnavalitsus Saksamaal Herfordis peetud rahvusvahelistel hansapäevadel korraldanud partnerlinnade juhtidele esinduslikus Elsbachi majas uhke vastuvõtu.

Et Minihansa mõte külalistele paremini meelde jääks, kaasati Viljandi delegatsiooni spetsiaalselt vastuvõtu korraldamiseks kohalikud tuntud kokad ja grillmeistrid Vladimir Raudsepp ja Reiko Sülla. Mehed nägid peaaegu kaks päeva kohapeal vaeva, et valmistada kodumaisest toorainest mitmesuguseid hõrgutisi ning need ahvatlevasse vormi sättida. Muu hulgas kostitati külalisi karge Eesti viina ja õllega.

Kohaletulnutele tutvustasid Minihansa ideed linnapea Loit Kivistik, volikogu esimees Tarmo Loodus ning peaarhitekt Laur Pihel. Lisaks esitleti suurtel ekraanidel projekti ideekavandist tehtud filmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles