Rahvaliidu noored korraldavad joonistusvõistluse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: logo

Rahvaliidu Viljandimaa piirkonna noored kuulutasid välja joonistusvõistluse «Hoiame kokku!».



30. aprillil aset leidnud üldkoosolekul valiti Rahvaliidu Noorte Viljandimaa piirkonda juhtima Reijo Laos, Madis Mošarov, Krista Kangur, Mari Kuljus ja Monika Kuzmina ning kuulutati välja eelkooliealistele lastele mõeldud joonistusvõistlus «Hoime kokku!».

Joonistusvõistlusest saavad osa võtta kõik eelkooliealised lapsed. Neil tuleb joonistada pilt teemal «Hoiame kokku!». Need kingitakse lastekaitsepäeval Viljandimaa hooldusasutuste elanikele ja parimate piltide joonistajaid ootavad kingitused. Peaauhinnaks saab võistluse võitnud laps ja tema pere üllatuse.

Pildid on oodatud 27. maini Eestimaa Rahvaliidu Viljandi piirkonna kontorisse aadressil Tallinna tänav 3-a või e-postiaadressil monika@rahvaliit.ee.

«Kingime pildid hooldusasutuste elanikele, et tuua nende argipäeva rõõmu,» sõnas mittetulundusühingu Rahvaliidu Noored Viljandimaa piirkonna esimees Reijo Laos. «Tavaliselt pööratakse 1. juunil palju tähelepanu lastele, meie aga teeme lastega koos üllatuse vanemale põlvkonnale, sest ainult generatsioonide ühtehoidmine aitab meil säilitada usku paremasse homsesse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles