Rannatennise harrastajad kolivad talveks sooja ekstreemhalli

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel ajal kui emad ja isad rannatennist mägivad, saavad põngerjad mänguplatsi kõrval olevas liivakastis liivalosse valmistada. Ohtu, et väikesed ehitusmeistrid palliga vastu pead saavad, ei ole, sest liivakasti ning mänguplatsi eraldab kõrge võrk.
Sel ajal kui emad ja isad rannatennist mägivad, saavad põngerjad mänguplatsi kõrval olevas liivakastis liivalosse valmistada. Ohtu, et väikesed ehitusmeistrid palliga vastu pead saavad, ei ole, sest liivakasti ning mänguplatsi eraldab kõrge võrk. Foto: Marko Saarm / Sakala

Juba paar päeva on võimalik Viljandis Männimäe tee 26 kompleksi kuuluvas hallis mängida nii maailmas kui Eestis populaarsust koguvat rannatennist.

See spordiala sarnaneb kõige rohkem sulgpalliga ning on segu tennisest ja võrkpallist. Erinevalt tavalisest tennisest ei tohi pall maha põrgata, võrgu kõrgus on 170 sentimeetrit ning nagu ütleb nimi, mängitakse seda liival.

Aastaid maailmas laineid löönud spordiala tõid Eestisse Viljandi tenniseklubi omanik Ott Ahonen ja osaühingu Rannatennis juht Margus Ungerson. «Oleme seda juba kolm hooaega harrastanud, kuid Viljandis mängisime seda suvel esimest hooaega,» lausus Ungerson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles