Purjus ründaja pääses esialgu karistuseta

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puidukoja töötajad püüdsid fotole hetke, mil Karksi piirkonnapolitseinik Siim Siig võttis firma territooriumile noaga vehkima sattunud joobes mehe oma hoole alla. Ohvriks oli juhuslikult samal ajal turvasüsteeme kontrollima tulnud tehnik. Teda päästis hullemast tööriiete tugev tasku, millest nuga läbi ei tunginud.
Puidukoja töötajad püüdsid fotole hetke, mil Karksi piirkonnapolitseinik Siim Siig võttis firma territooriumile noaga vehkima sattunud joobes mehe oma hoole alla. Ohvriks oli juhuslikult samal ajal turvasüsteeme kontrollima tulnud tehnik. Teda päästis hullemast tööriiete tugev tasku, millest nuga läbi ei tunginud. Foto: Erakogu

Puidutööstuse territooriumil ametis olnud mees pääses südame pihta sihitud noahoobist õnnekombel tervena, tema ründaja jalutas politseijaoskonnast pärast kainenemist aga vabana minema.

Ehmatav rünnak leidis aset esmaspäeval Karksi osaühingu Puidukoda territooriumil. Sinna turvasüsteeme kontrollima läinud tehnik, kelle nimi on toimetusele teada, kõndis parasjagu ühest hoonest teise, kui talle tuli hoovi peal vastu alkoholilõhnadega kuuekümnendates eluaastates mees.

Et objektile kutsutud hooldustehnik kõiki Puidukoja töötajaid ei tunne, polnud ta kindel, kas tegemist on kohalikuga. Tugeva viinahaisu tõttu tundus too tehnikule siiski kahtlane. Võõras küsis vaid, mida tehnik seal teeb, kui juba haaras lahtikäiva pussnoa ja torkas teda rinnapiirkonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles