Maakonna aasta noor sai hakkama aasta teoga

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile aasta noore ja aasta teo tiitliga auhinnatud Kris Süld ei kurda millegi üle, sest tema on julgenud oma ideid ellu viia. Just julgusest jääb noormehe sõnul teistel noortel tihti vajaka. See on võib olla ka põhjus, miks Süld juba mitu aastat noorsoovaldkonnas silma on paistnud.
Eile aasta noore ja aasta teo tiitliga auhinnatud Kris Süld ei kurda millegi üle, sest tema on julgenud oma ideid ellu viia. Just julgusest jääb noormehe sõnul teistel noortel tihti vajaka. See on võib olla ka põhjus, miks Süld juba mitu aastat noorsoovaldkonnas silma on paistnud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Maakonna tublimate noorsoovaldkonnas tegutsejate esiletõstmiseks tuli tänavu küll 16 avaldust, kuid neljast kategooriast kahes võitis Kris Süld: aasta nooreks valitud poiss seisis ka aasta parima teo taga.

Viljandi tänavaspordiüritus «Bash» valiti aasta teoks ning selle korraldaja Kris Süld aasta nooreks.

Eile Viljandi gümnaasiumis tunnustuse vastu võtnud noormees on ka varem võite noppinud: aasta noor oli ta viimati kolm aastat tagasi ning aasta teo eest teenis aukirja kaks aastat tagasi. Tänavu tulid siis mõlemad tiitlid korraga.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles