Oma liistude juurde jäämine on Suure-Jaani firmale edu toonud

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Höövelliistu juht Andrus Rooks (vasakul) on hea mainega ülemus. Tema nõuandeid kuulavad alluvad, teiste seas höövliliini operaator Ülar Omel, alati tähelepanelikult.
Eesti Höövelliistu juht Andrus Rooks (vasakul) on hea mainega ülemus. Tema nõuandeid kuulavad alluvad, teiste seas höövliliini operaator Ülar Omel, alati tähelepanelikult. Foto: Marko Saarm / Sakala

Suure-Jaani külje all tegutsev osaühing Eesti Höövelliist on 2007. aastaga võrreldes kahekordistanud nii töötajate hulka kui ka käivet.

«Balti regioonis on tooraine ja tööjõuressursid odavamad kui Skandinaavias, mistõttu kipuvad puiduga seotud tootmised sealt siia kolima,» nentis ettevõtte juht Andrus Rooks.

Just sel põhjusel on Höövelliistu Rootsis asuv omanik peaaegu kogu kasumi investeerinud siinsesse tootmisse. Algusaegadel kasutuses olnud seadmed on asendatud moodsate ja efektiivsetega ning ridamisi on juurde kerkinud hooneid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles