Liikumisharrastust toetavad ettevõtmised saavad tuge taotleda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on tehtud 58 Viljandi Linnajooksul.
Pilt on tehtud 58 Viljandi Linnajooksul. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kultuuriministeerium kuulutas välja «Liikumisharrastuse programmi» 2014. aasta taotlusvooru, mille taotluste esitamise tähtaeg on 5. detsember.

Programmist toetatakse liikumisharrastuse ürituste ja inimeste teadlikkust tõstvate tegevuste korraldamist ning liikumisharrastuse arengukava üleriigilist koordineerimist.

Programm kaasab toetatavate projektide kaudu elanikkonda ulatuslikumalt korrapärasesse liikumisharrastusse ja tõstab Eestis korraldatavate spordiürituste kvaliteeti.

Toetust võivad taotleda Eesti olümpiakomitee liikmeskonda kuuluvad spordiorganisatsioonid, kes aitavad kaasa liikumisharrastuse arengukava rakendamisele, ning need organisatsioonid, kes korraldavad üleriigilise tähtsusega liikumisharrastuse üritusi. Programmist ei toetata äriühinguid, füüsilisi isikuid ja omavalitsusi.

Kultuuriministeerium kavandab tuleva aasta eelarvest liikumisharrastuse programmile 223 000eurot.  Täpsema info toetusprogrammi kohta saab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles