Sõudjad kutsuvad linlasi ellingu aastapäevale

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval kell 17 tähistab sõudeklubi Viljandi järve ääres asuva sõudeellingu esimest aastapäeva perepäevaga ja kutsub linlasi endale külla.


Viljandi sõudeklubi treener Ruth Vaar ütles, et sõudeellingu esimese aastapäeva puhul saavad Viljandi ühe edukama spordialaga tutvust teha kõik huvilised.

«Kui ilm vähegi lubab, on kõigil võimalik järele proovida, kui kerge või raske on sõudepaadiga vee peal püsida ja seal liikuda. Sõudmist saab imiteerida ka kuival maal sõudeergomeetril,» selgitas Ruth Vaar.

Viljandile 9 miljonit krooni maksma läinud hoones on 550 ruutmeetrit pinda. Hoones saab nõuetekohaselt hoida kuni 45 paati ja neid seal remontida. Hoonel on kohtunike torn, mis võimaldab Viljandis korraldada ka rahvusvahelisi võistlusi.

Aasta tagasi avatud sõudeellingu ning kolme aasta eest vetelpäästemajas valminud treeningu- ja olmeruumidega on sõudjate treenimistingimused tunduvalt paranenud. Tehtud investeeringute vajalikkust kinnitavad Viljandi sõudeklubi sportlaste viimase aja tulemused.

Sõudeellingu esimese aastapäeva tähistamise juurde kuuluvad paremate Viljandi noorte sõudjate autasustamine ja sünnipäevakringli söömine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles