Juhi tasu jääb esialgu samaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi vastvalitud volikogu juht Randel Länts jätkab lähikuudel tööd Euroopa Parlamendi liikme Ivari Padari nõunikuna, lubab ta oma tegemised nii sättida, et saaks edaspidi võimalikult palju aega Viljandis viibida ja linnajuhtimises vahetult kaasa rääkida.

«Kevadel on europarlamendi valimised ja isegi kui Ivari peaks uuesti valituks osutuma, ei kavatse ma enam Brüsselis jätkata,» rääkis ta ning teatas ühtlasi, et on oma lapsed juba Viljandis lasteaiajärjekorda pannud.

Neljapäeval ametlikult võimuliidu sõlminud Isamaa ja Res Publica Liit ning Sotsiaaldemokraatlik Erakond on kokku leppinud, et lähiajal jääb volikogu esimehele makstav tasu sama suureks, nagu see oli eelmise juhi Tarmo Looduse ajal. Seega hakkab Randel Länts saama pisut üle 500 euro kuus, kusjuures summat ei maksta välja ühel suvekuul, mil esinduskogu puhkab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles