Kirikupoodi jäetud raha tuleb ringiga tagasi

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abja-Paluojalt läbi sõites jääb teele Vikerkaare pood, mis ei paista väljast silma millegi erilisega, aga on kohalikele üks linna tähtsamaid paiku. Selle kasutatud asju müüva kaupluse juurde kogunevad esimesed kliendid juba enne ukse avamist. Päären Mikk (esiplaanil) on üks püsikunde, kes tuli kohale jalgrattaga.
Abja-Paluojalt läbi sõites jääb teele Vikerkaare pood, mis ei paista väljast silma millegi erilisega, aga on kohalikele üks linna tähtsamaid paiku. Selle kasutatud asju müüva kaupluse juurde kogunevad esimesed kliendid juba enne ukse avamist. Päären Mikk (esiplaanil) on üks püsikunde, kes tuli kohale jalgrattaga. Foto: Ketlin Beljaev

Abja-Paluojal liigub jutt, et sealse kirikupoe avamise järgi võib kella õigeks panna: see tehakse lahti kell kümme hommikul, aga kliendid hakkavad ukse taha kogunema juba natuke aega varem.

Kuigi kaupluse aknalt võib lugeda nime Vikerkaar, on see rahva seas tuntud ka kui kirikupood, kaltsukas, Kristus ja Stockmann. See on koht, kust võib leida kaupa nööbist abieluvoodini. Seal käivad regulaarselt nii kohalikud kui mõni eestimaine kuulsuski.

Elevant ja kolm seinakella

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles