Käsipallurid lõpetasid neljanda kohaga

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Viljandi HC käsipallimeeskond kaotas esmaspäeval Eesti meistrivõistluste kolmandat kohta selgitava seeria kordusmängus HC Kehrale kaheksa väravaga ja pidi kahe mängu kokkuvõttes tunnistama vastase 64:55 paremust.


Seega läks tänavuste Eesti meistrivõistluste pronksmedal HC Kehrale, Viljandi HC lõpetas nagu mullu ja tunamullugi tiitlivõistlused neljanda kohaga.

Eelmisel neljapäeval pronksimängude avakohtumise 28:29 kaotanud Viljandi meeskond ei suutnud esmaspäeval kodusaalis pallinud Kehrale seekord sama südi vastupanu osutada. Avapoolaja lõppedes oli võõrustajate edu 15:11 ning kogu kohtumise võitis 35:27 HC Kehra.

Võitjate poolel olid esmaspäeval suurimad väravaviskajad Janar Mägi ja Roman Klinkin vastavalt kaheksa ja kuue tabamusega, Viljandi resultatiivsemateks osutusid Marko Koks üheksa ja Kirsto Voika viie tabamusega.

Eesti käsipalli meistrivõistluste võidu nimel rassivad Põlva Serviti ja Chocolate Boys. Kolme mänguvõiduni peetavas finaalseerias on seni mõlemad võitnud ühe mängu. Kolmas kohtumine on teisipäeval Põlvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles