Printsess naudib oma tööd

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordiklubi Hope juht ja treener Tatjana Golub naudib oma tööd täiel rinnal ning on oma sõnul nõus tantsima kas või ööpäev läbi.
Viljandi spordiklubi Hope juht ja treener Tatjana Golub naudib oma tööd täiel rinnal ning on oma sõnul nõus tantsima kas või ööpäev läbi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi spordiklubi Hope juht ja treener Tatjana Golub, kes pälvis läinud pühapäeval Tallinnas Eesti aeroobikakuninganna võistlusel esimese printsessi tiitli, kõneleb oma ametist ja klubist säravi silmi.

Ta leiab, et sära ja naeratus on aeroobikatreeneri töös sama hädatarvilikud kui rooliratas bussijuhi kämmaldes. «Tean omast kogemusest, et pole sugugi meeldiv, kui treeningul tuleb samme sättida mossitava juhendaja ees. Aeroobikatund peab andma hea emotsiooni, muidu jäävad saalid tühjaks.»

Ehkki artikli autori viimane aeroobikatreeningulaadne üritus jääb veerandsajanditagusesse aega ja möödus sunniviisiliselt, tuleb oma tööst ja tegemistest kadedust tekitava õhinaga jutustava naise juttu uskuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles