Novembris algab meistrite selgitamine

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulluses Viljandimaa meeste võrkpalli meistrivõistluste finaalis alistas Cheers Suure-Jaani esinduse.
Mulluses Viljandimaa meeste võrkpalli meistrivõistluste finaalis alistas Cheers Suure-Jaani esinduse. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandimaa võrkpalli meistrivõistluste korraldajad loodavad turniiriga algust teha novembris ja parimatele medalid kaela ripudata aprillis.

Peakorraldaja ja kohtuniku Sven Jakobsoni sõnul pole turniiri juhendisse mullusega võrreldes kuigi palju muudatusi tehtud. Nii mees- kui naiskonnad peavad kaheringilise põhiturniiri, millele järgnevad veerand- või poolfinaalid — kui kokku tuleb kuus võistkonda, pääsevad kaks põhiturniiri edukamat play-off’ide esimesest ringist ehk otse poolfinaali.

«Mängupäevadeks oleme märkinud nädalalõpud — see ongi ehk suurim sisseviidud muudatus,» nentis Sven Jakobson ning selgitas, et see tehti osavõtusoovi avaldanud võistkondade esindajate endi palvel.

Eelmisel aastal tegi Viljandimaa võrkpalli meistrivõistlustel kaasa kuus mees- ja viis naiskonda. Toona olid võidukad meeskond Cheers ja Tarvastu valla naiskond.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles