Oja tee remont muudab busside liikumissuunda ja graafikut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oja tee osalise teekatte remont toob endaga kaasa bussiliinide 2, 2a ja 9 sõidugraafikus ja liikumises muudatusi.
Oja tee osalise teekatte remont toob endaga kaasa bussiliinide 2, 2a ja 9 sõidugraafikus ja liikumises muudatusi. Foto: Viljandi maavalitsus

Viljandi Oja tee osalise teekatte remont toob endaga kaasa bussiliinide 2, 2a ja 9 sõidugraafikus ja liikumises muudatusi, mis on jõus 10. novembrini, mil remonditav teelõik liikluseks uuesti avatakse.

Bussid sõidavad sel ajal läbi Peetrimõisa linnaosa Metsakalmistu peatuseni järgmiselt.

Liin nr 2
Viiratsist väljudes kell 5.07; 6.54; 17.10
Jakobsoni kooli peatusest väljudes kell 10.07; 15.45

Liin nr 2a
Viiratsist väljudes kell 10.40; 16.15
Haigla peatusest väljudes kell 11.05; 16.40

Liin nr 9
Viiratsist väljudes kell 5.39; 13.40; 21.35
Kirikumõisast väljudes kell 15.15; 17.12

Teistel graafikujärgsetel aegadel bussid Peetrimõisa linnaosa ei läbi, vaid sõidavad Viiratsi poole Jakobsoni tänavat pidi Köstini ja sealt edasi Viiratsisse ning linna poole liikudes Uue tänava kaudu bussijaamani ning sealt edasi nagu tavaliselt.

Linnavalitsuse teatel on 10. novembri lõpuks Oja tee sellises seisus, kus kevadeni peaks saama sõita suuri auke kartmata. Viljandi linnavalitsuse teede spetsialisti Heikki Teearu sõnul ei lubata kõnealusele lõigule parandustööde ajal autosid ja busse, mistõttu tuligi muuta ka busside sõidugraafikut. Metsakalmistule pääseb remondi ajal Peetrimõisa kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles