Läbirääkijad panid ladva paika

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavolikogu juhid pannakse kohale täna ning linnavalitsuse liikmed tõenäoliselt paari nädala jooksul.
Linnavolikogu juhid pannakse kohale täna ning linnavalitsuse liikmed tõenäoliselt paari nädala jooksul. Foto: Elmo Riig / Sakala (montaaž)

Kui kõik laabub plaanipäraselt, kinnitab Viljandi vastvalitud volikogu peagi uueks linnapeaks Ando Kivibergi ning tema abideks Malle Vahtra ja Ardo Agasilla.

Olgugi et täna õhtul esimest korda kogunev XVI linnavolikogu koosseis ei hakka veel tegevjuhtidele volitusi jagama, on Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) ning Sotsiaaldemokraatliku Erakonna koalitsiooniläbirääkimistel suurem osa ametikohti inimestega kaetud.

Lisaks linnapeale ning abilinnapeadele on sama hästi kui kindel volikogu esimees ja aseesimees. Nendena nähakse vastavalt sotsiaaldemokraatide kohalikku liidrit Randel Läntsi ning IRL-i valimiskampaanias volikogu juhi kandidaadina figureerinud Harri Juhani Aaltoneni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles