Ettevõtja asutas kõigile avatud kinnise klubi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Posti tänava majas näidati viimati filmi paarkümmend aastat tagasi. Dokumentide järgi on see aga tänini kino ning näpuga seaduses järge ajades seal klubi asuda ei tohiks. Ettevõtja Juhan Nöps peab seal aga kõigile soovijaile avatud kinnist klubi.
Posti tänava majas näidati viimati filmi paarkümmend aastat tagasi. Dokumentide järgi on see aga tänini kino ning näpuga seaduses järge ajades seal klubi asuda ei tohiks. Ettevõtja Juhan Nöps peab seal aga kõigile soovijaile avatud kinnist klubi. Foto: Elmo Riig / Sakala (montaaž)

Meelelahutusärimees Juhan Nöps leidis võimaluse, kuidas avada Viljandis ühegi loata ööklubi, nii et selle tegevus vastaks justkui kõigile seadustele. Linnavalitsuse juristi meelest vajab uutmoodi klubi tegevus põhjalikku uurimist.

Eeskätt tudengitele mõeldud klubi töötab Posti tänaval kunagises Tähe kino majas kinnisena, ainult et selle liikmeks saab igaüks, kes vaid sisse astuda tahab.

Eelmisel nädalal esines klubis ansambel DND. Kõik, kes soovisid kontserti kuulata, kirjutasid uksel alla liikmeks astumise avaldusele. Seejärel said nad juba kinnise klubi liikmena lunastada pileti ja siseneda maja teisel korrusel asuvasse saali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles