Laupäevane Sakala on alates tänasest mitmekülgsem

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sakala tegijad tahavad lugejale igas loos rääkida midagi uut. Midagi sellist, millest too varem kuulnud pole, kuid mida tal oleks vaja või huvitav teada.

Tänases lehes pole aga uudne ainult sisu, vaid ka vorm, millesse oleme oma lood valanud. Nädalavahetusele kohaselt oleme teinud lehe paksemaks, et saaksime käsitleda teemasid põhjalikumalt ja pakkuda teile rohkem lugusid. Oleme pannud rubriikidele mängulised pealkirjad ning taotleme ka sisus ja kujunduses rohkem kergust kui argipäeviti. See aga ei tähenda kaugeltki, et läheksime oma töös kergema vastupanu teed.

Mitte kõik laupäevase lehe muudatused pole täna veel näha. Järgnevatel nädalalõppudel hakkab Sakala sõpradeni jõudma ka ajalookülg «Mälu» ja abivajajatest või nende tublidest aitajatest jutustav rubriik «Hea tegu». Paarist suuremast uuendusest räägime sellel leheküljel lähemalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles