Saara Orav jõudis Soomes paarismängu finaali

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara Orav
Saara Orav Foto: Viktor Burkivski (Eesti Tennise Liit)

Soomes Lohjas peetaval tenniseturniiril Europe U-12 Kisakallio Open mängis Viljandi tenniseklubi kasvandik Saara Orav reedel koos soomlanna Bea Kivikoskiga tütarlaste paarismängu finaalis, ent pidi seal tasavägises mängus kaotust tunnistama.

Saara Orava ja Bea Kivikoski vastased finaalmängus olid venelannad Ksenia Domnina ja Taisya Pachkaleva. Venelannad võitsid avaseti 7:5 ja teise 6:2.

Viljandi tenniseklubi Fellin treener Ott Ahoneni sõnul olid Venemaa tüdrukud märkmisväärselt enesekindlamad, eriti teises setis. «Esimeses hakkasid Saara ja tema paariline kenasti vastu ja näitasid päris korralikku tennist,» lausus treener.

Tüdrukute üksikmängu turniiril jõudis Saara Orav teise ringi, olles 3:6, 6:2 ja 6:2 jagu saanud Ksenia Shikanovast Venemaalt. Järgmises mängus pidi viljandlanna 3:6, 7:5 ja 6:4 alla vanduma teisele Venemaa esindajale Taisya Pachkalevale, kes laupäeval läheb finaalis vastamisi oma kaasmaalase Ekaterina Reyngoldiga.

«Saara tegi tubli turniiri ja näitas päris head mängu,» andis oma õpilasega turniiril viibiv treener Ott Ahonen Saara Orava mängule tunnustava hinnangu.

Eesti tüdrukuid oli üksikmängu põhitabelis seitse ning teise ringi jõudis neist peale viljandlanna veel Helena Narmont.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles