Tauno Tuula: saame näha, kas läheb verelaskmiseks

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikka aega Viljandi juhtimise juures tegev olnud ettevõtja Tauno Tuula lubab opositsioonis teha kõik selle nimel, et uute linnajuhtide kappidesse luukeresid ei sigineks.
Pikka aega Viljandi juhtimise juures tegev olnud ettevõtja Tauno Tuula lubab opositsioonis teha kõik selle nimel, et uute linnajuhtide kappidesse luukeresid ei sigineks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Suure tõenäosusega Viljandi volikogus opositsiooni jääva Reformierakonna üks kohalikke võtmefiguure Tauno Tuula manitseb uusi linnajuhte parteilisest peade lennutamisest hoiduma.

Tauno Tuula, miks luhtus võimalus jätkata Viljandis senise koalitsiooniga, milles Reformierakond ning Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) tegid tihedat koostööd? Tuleb tunnistada, et pööre on ootamatu, sest kaheksa aastat, mil te võimu jagasite, polnud kuulda ühestki tõsiselt võetavast vastuolust.

Määravaks said isikutevahelised suhted. Mõnele on mõni lihtsalt vastuvõetamatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles