Viljandi noored jagavad helkureid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algatuse üks eestvedajaid Mikk Mihkel Vaabeli sõnul soovitakse helkureid jagades vähendada autojuhtidele nähtamatute jalakäijate hulka.
Algatuse üks eestvedajaid Mikk Mihkel Vaabeli sõnul soovitakse helkureid jagades vähendada autojuhtidele nähtamatute jalakäijate hulka. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval, 23. oktoobril võib Viljandi tänavail märgata kollastes vestides Viljandi noortevolikogu liikmeid, kes informeerivad kodanikke helkurite kandmise tähtsusest ning jagavad helkureid neile, kel seda veel pole.

Algatuse üks eestvedajaid Mikk Mihkel Vaabeli sõnul soovitakse vähendada autojuhtidele nähtamatute jalakäijate hulka ning viia inimesteni sõnum helkuri tähtsusest. Helkuri mittekandmine muudab sügisesel ajal liiklemise väga ohtlikuks, sest hämarad õhtud muudavad jalakäijad raskemini märgatavaks.

Viljandi noortevolikogu on Viljandi noorte esinduskogu, mis töötab 2000. aasta märtsist. Volikogu kaitseb Viljandi noorte huve neid puudutavate otsuste tegemisel ning muudab noorte elu huvitavamaks. Sellesse kuulub 18 inimest Viljandi üldhariduskoolidest, kõrgkoolidest, Viljandi ühendatud kutsekeskkoolist ning poliitilistest noorteorganisatsioonidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles