Repliik: Kas pseudomure?

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Mahov
Sten Mahov Foto: Elmo Riig / Sakala

Kord trükib aparaat kaks piletit, siis ei tööta üldse. Küll ei kõla peatuste nimed, küll läheb buss katki ja asendatakse uuega. Vahel sõidab mõni buss ilma liininumbrita. Selliseid ja teisigi etteheiteid on maavalitsus saanud Viljandi linnalähiliinide kohta.

Minagi kasutan aeg-ajalt ühissõidukit ning peaaegu alati on siis ka mõni ülalmainitud tõrge ette tulnud. Tavaliselt ei ole teadustatud peatuste nimesid. Nädal tagasi ei töötanud aga bussi kaks tuvastit ning inimesed võisid nautida tasuta sõitu. «Kontrolör võiks mulle uue seadme tuua,» lausus juht küsimuse peale, mis saab siis, kui kontroll sisse astub ja mul piletit ei ole.

Oleme Sakalas Viljandi linnalähiliinidega seotud muredest palju kirjutanud ning bussifirma on mõista andnud, et mõnikord ikka juhtub. Maavalitsus viibutab selle kõige peale sõrme ning teeb ettekirjutusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles